Onze diensten

Privacy for business biedt een eerlijk en integer advies op het gebied van de privacywetgeving, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die per 25 mei 2018 van kracht wordt. We helpen u te voldoen aan de verscherpte wet- en regelgeving door een deskundig advies en handige hulpmiddelen. We leggen u graag in een vrijblijvend adviesgesprek uit wat we voor u kunnen betekenen. Geen wollig verhaal maar praktisch en voor u ter zake doende.

Professionele integriteit

Met de overvloed aan informatie die overal te vinden is, is het lastig te bepalen bij wie ├ęcht je terecht kunt. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent.

Technische kunde

Met jaren aan kennis en ervaring met verschillende klanten krijg je het advies en de steun die je nodig hebt - wat je situatie ook is. We blijven altijd bij leren zodat we op de hoogte zijn van de laatste trends.

Tevreden klanten

Wanneer onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen. Wanneer zij ons aanbevelen bij iemand anders, weten we dat we op het juiste spoor zitten.